Árajánlat kérés Visszahívás kérés

DW McLaren POWERSTACK COMBO 18V

Cikkszám: DCK200ME2GT

DEWALT DCK200ME2GT-QW kombó szett McLaren Edition.

A DeWalt és a McLaren Forma 1-es csapat közös együttműködéséből létrejött termékkör első kombó szettje. Mindkét csapat több évre szóló együttműködést jelentett be, a Stanley Black & Decker lett a McLaren Forma-1-es csapat hivatalos szerszám- és tárolópartnere.

DCD85M

A DeWalt egyik legnépszerűbb szettje.  2 mechanikus sebesség, teljes fém szerkezet a hosszú élettartam érdekében, 15 nyomaték állítási lehetőség, csavarozás különféle anyagokba különböző méretű csavarokkal. Intelligens kapcsoló kialakítás lehetővé teszi a teljes ellenőrzést az alkalmazásnak megfelelően. Ergonomikus kialakítás és gumírozott fogantyú a megnövelt munkavégzési kényelem érdekében.

DCF85M

3 sebességfokozat és a nyomaték állítási lehetőség precíz munkavégzést tesz lehetővé. Csavarozás során a precíziós behajtási mód segít elkerülni, hogy kárt okozzunk az anyagban vagy a rögzítőben. Az 1/4" 6.35mm-es bitbefogás, egykezes gyors cserét tesz lehetővé.

A szett tartalma a két gép mellett 2 db 1.7 Ah-s gumírozott POWERSTACK akksi, DCB1101-es gyorstöltő és egyedi TSTAK koffer.

190 880 ,- Ft